ACTUEEL

Samenwerking ABN AMRO en BOEi

juli 8, 2022

Samenwerking ABN AMRO en BOEi

Ruimte voor ondernemers is schaars en duur in ons land. De Centrale Markthal in Amsterdam, een rijksmonument uit 1934, biedt die ruimte wel!

Eigenaar BOEi, een non-profitorganisatie gericht op herbestemming van erfgoed, maakt er een ontmoetingsplek van voor creatieve, circulaire en culinaire ondernemers. In maart werd met steun van ABN AMRO en gemeente Amsterdam een wedstrijd georganiseerd waarbij drie ondernemers een gratis ruimte konden winnen.

Dichtbij ondernemers en hulp bieden bij vragen zowel zakelijk als privé; dat sluit aan bij de ambitie van ABN AMRO als de beste bank voor ondernemers. Om de samenwerking tussen ABN AMRO en BOEi te bevestigen, tekenden Simone Jansen (Hoofd Entrepreneur & Enterprise) van ABN AMRO en Jeroen Ketting van BOEi een samenwerkingsovereenkomst. Plek van ondertekening was natuurlijk de Centrale Markthal!


MORE ACTUEEL

februari 14, 2024

De Centrale Markthal in de Tweede Wereldoorlog  Joodse marktlieden en het verzet dat vanuit de Centrale Markt werd uitgevoerd.

februari 7, 2024

CAFE 749 – ORKATER  De eerste feestelijke voorstelling in aanloop naar de 750e verjaardag van Amsterdam wordt opgevoerd in de Centrale Markthal.

januari 18, 2024

Nieuw leven voor de kerkbanken uit de Rotterdamse Waalse kerk  De prachtige kerkbanken van de Waalse kerk uit Rotterdam hebben een nieuw thuis gevonden in de Centrale Markthal.

december 19, 2023

DIKKE BANDEN RACE  Wat een geweldig sportief en gezellig fietsfeestje was het weer!

oktober 31, 2023

LOOPBRUG  De Centrale Markthal eventueel te bereiken via een nieuw te bouwen loopbrug

oktober 13, 2023

Beschikbare ruimtes in de Centrale Markthal  In de Centrale Markthal zijn nog ruimtes beschikbaar voor creatieve, culinaire en/of circulaire gebruikers. De Centrale Markthal biedt ruimte aan zowel startende als gevestigde ondernemers.

september 1, 2023

AT5 _ STAD NL: Mega-operatie Centrale Markthal afgerond: rijksmonument klaar voor tweede leven  De restauratie van de Centrale Markthal aan de Jan van Galenstraat is afgerond. Het enorme rijksmonument, ooit het centrum van de stedelijke voedseldistributie, is nu klaar om een plek te worden voor nieuwe initiatieven. Het krijgt een nieuwe bestemming als plek voor creatieve, circulaire en culinaire ondernemers.

juli 20, 2023

‘erfgoedparade’ de ontdekking van de Centrale Markthal  De voorstelling van de 'erfgoedparade' is alweer twee weekenden aan het spelen bij ons in de Centrale Markthal.

juli 5, 2023

Word deze zomer een ontdekkingsreiziger in de Centrale Markthal!  Kom deze zomer met het gezin naar de 'erfgoedparade', vanaf 8 juli kun je de monumentale Centrale Markthal op een bijzondere manier ontdekken.

juni 23, 2023

‘erfgoedparade’, de ontdekking van de Centrale Markthal 8 juli tot en met 27 augustus 2023  De voorstelling van de 'erfgoedparade' in de Centrale Markthal is een totaal beleving