GEBRUIKERS

VERDIEPING:

0

1

2

3

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 0

BEUK

VERD

K#

NAAM

west

0

2

Raïnaraï

Bij Raïnaraï wordt een Algerijns-nomadische keuken gevoerd, met uitsluitend natuurlijke producten. Laurent Med Khellout is de chef-kok en eigenaar van rhet estaurant en het cateringbedrijf Raïnaraï.

‘Als je het eenmaal hebt geproefd, laat het je nooit meer los, dat is de kracht van de nomadische keuken. Ik ben altijd al een nomade geweest, een reiziger, een vrije man in het leven. Ik was altijd buiten en kon overal slapen. Ik kom uit Algerije, uit een familie van nomaden,’ vertelt Laurent. ‘Nomadisch betekent voor mij vrijheid, een losse stijl van leven en dus ook van koken, waarbij de avontuurlijkheid en de kwaliteit voorop staan.’

‘Toen ik nadacht over de naam die ik mijn restaurant wilde geven, werd ik wakker met een droombeeld uit mijn jeugd. Ik zag mijn oom op een paard ‘Rairairai’ zingen. Rai is een Algerijnse muziekstroming die terugvoert op de traditionele muziekcultuur van de bedoeïenen, die tijdens het zingen commentaar leveren op de nieuwtjes van de dag. Het woord Rai betekent letterlijk ‘ik vind’: het verwijst naar de eigen mening van degene die zingt, en naar het toevoegen van een persoonlijke noot. Voor mij staat het voor onafhankelijkheid. Zing met je gevoelens, dan kom je waar je wilt komen. Dat is wat Raïnaraï betekent. Zo is het begonnen.’

Link naar de website van Raïnaraï.

west

0

4

Raïnaraï

Bij Raïnaraï wordt een Algerijns-nomadische keuken gevoerd, met uitsluitend natuurlijke producten. Laurent Med Khellout is de chef-kok en eigenaar van rhet estaurant en het cateringbedrijf Raïnaraï.

‘Als je het eenmaal hebt geproefd, laat het je nooit meer los, dat is de kracht van de nomadische keuken. Ik ben altijd al een nomade geweest, een reiziger, een vrije man in het leven. Ik was altijd buiten en kon overal slapen. Ik kom uit Algerije, uit een familie van nomaden,’ vertelt Laurent. ‘Nomadisch betekent voor mij vrijheid, een losse stijl van leven en dus ook van koken, waarbij de avontuurlijkheid en de kwaliteit voorop staan.’

‘Toen ik nadacht over de naam die ik mijn restaurant wilde geven, werd ik wakker met een droombeeld uit mijn jeugd. Ik zag mijn oom op een paard ‘Rairairai’ zingen. Rai is een Algerijnse muziekstroming die terugvoert op de traditionele muziekcultuur van de bedoeïenen, die tijdens het zingen commentaar leveren op de nieuwtjes van de dag. Het woord Rai betekent letterlijk ‘ik vind’: het verwijst naar de eigen mening van degene die zingt, en naar het toevoegen van een persoonlijke noot. Voor mij staat het voor onafhankelijkheid. Zing met je gevoelens, dan kom je waar je wilt komen. Dat is wat Raïnaraï betekent. Zo is het begonnen.’

Link naar de website van Raïnaraï.

west

0

6

Raïnaraï

Bij Raïnaraï wordt een Algerijns-nomadische keuken gevoerd, met uitsluitend natuurlijke producten. Laurent Med Khellout is de chef-kok en eigenaar van rhet estaurant en het cateringbedrijf Raïnaraï.

‘Als je het eenmaal hebt geproefd, laat het je nooit meer los, dat is de kracht van de nomadische keuken. Ik ben altijd al een nomade geweest, een reiziger, een vrije man in het leven. Ik was altijd buiten en kon overal slapen. Ik kom uit Algerije, uit een familie van nomaden,’ vertelt Laurent. ‘Nomadisch betekent voor mij vrijheid, een losse stijl van leven en dus ook van koken, waarbij de avontuurlijkheid en de kwaliteit voorop staan.’

‘Toen ik nadacht over de naam die ik mijn restaurant wilde geven, werd ik wakker met een droombeeld uit mijn jeugd. Ik zag mijn oom op een paard ‘Rairairai’ zingen. Rai is een Algerijnse muziekstroming die terugvoert op de traditionele muziekcultuur van de bedoeïenen, die tijdens het zingen commentaar leveren op de nieuwtjes van de dag. Het woord Rai betekent letterlijk ‘ik vind’: het verwijst naar de eigen mening van degene die zingt, en naar het toevoegen van een persoonlijke noot. Voor mij staat het voor onafhankelijkheid. Zing met je gevoelens, dan kom je waar je wilt komen. Dat is wat Raïnaraï betekent. Zo is het begonnen.’

Link naar de website van Raïnaraï.

west

0

8

Raïnaraï

Bij Raïnaraï wordt een Algerijns-nomadische keuken gevoerd, met uitsluitend natuurlijke producten. Laurent Med Khellout is de chef-kok en eigenaar van rhet estaurant en het cateringbedrijf Raïnaraï.

‘Als je het eenmaal hebt geproefd, laat het je nooit meer los, dat is de kracht van de nomadische keuken. Ik ben altijd al een nomade geweest, een reiziger, een vrije man in het leven. Ik was altijd buiten en kon overal slapen. Ik kom uit Algerije, uit een familie van nomaden,’ vertelt Laurent. ‘Nomadisch betekent voor mij vrijheid, een losse stijl van leven en dus ook van koken, waarbij de avontuurlijkheid en de kwaliteit voorop staan.’

‘Toen ik nadacht over de naam die ik mijn restaurant wilde geven, werd ik wakker met een droombeeld uit mijn jeugd. Ik zag mijn oom op een paard ‘Rairairai’ zingen. Rai is een Algerijnse muziekstroming die terugvoert op de traditionele muziekcultuur van de bedoeïenen, die tijdens het zingen commentaar leveren op de nieuwtjes van de dag. Het woord Rai betekent letterlijk ‘ik vind’: het verwijst naar de eigen mening van degene die zingt, en naar het toevoegen van een persoonlijke noot. Voor mij staat het voor onafhankelijkheid. Zing met je gevoelens, dan kom je waar je wilt komen. Dat is wat Raïnaraï betekent. Zo is het begonnen.’

Link naar de website van Raïnaraï.

west

0

12

FROMAGERIE ABRAHAM KEF

In 1953 opende Abraham Kef zijn winkel in de Marnixstraat te Amsterdam. Abraham Kef was een pionier. Een flamboyante kaasboer en een verhalenverteller met een grote passie voor rauwmelkse kazen van kleine producenten. Hij organiseerde regelmatig proeverijen en deelde zijn enthousiasme voor uitgesproken, unieke smaken met de Amsterdammers. Zo wist hij met zijn Franse kazen een onuitwisbare herinnering achter te laten in het Amsterdamse kaaslandschap en ver daarbuiten.

In zijn voetsporen beheert Marike van der Werff nu de winkel in de Marnixstraat. In 2014 kwam daar de vestiging in de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost bij en in het voorjaar van 2017 opende ze een derde vestiging én een proeflokaal aan het Van der Pekplein in Amsterdam Noord.

Vandaag de dag werken we bij Fromagerie Kef nog steeds veel met rauwmelkse, Franse kazen, maar inmiddels ook met verschillende lokale makers. Uiteindelijk zijn het producten met een bijzonder verhaal en een unieke smaak waar we het meest blij van worden.

FROMAGERIE ABRAHAM KEF

west

0

14

Agora Solutions

We willen ervoor zorgen dat alle “ocean farmers” de mogelijkheid hebben om efficiënte en verantwoorde beslissingen te nemen. Daarom creëren we op data gebaseerde oplossingen voor complexe mariene omgevingen.

Voor meer informatie, klik hier.

west

0

16

Lelani Lewis

Lelani Lewis is een inspirerende voedselinnovator uit Zuid-Londen met Grenadiaanse en Ierse roots. Ze is gefascineerd door de diversiteit van de Caribische keuken en wil een platform creëren om dit te laten zien. Met haar levendige benadering van voedsel brengt ze mensen samen en eert ze de culinaire tradities van haar voorouders. Ze laat zich inspireren door de rijke geschiedenis van de eilanden en de impact van voedsel op cultuur.

Voor meer informatie, klik hier.

west

0

18

Dutch Graffiti Library

De eerste plek in Europa over de geschiedenis van de graffiti cultuur.

Voor meer informatie, klik hier.

west

0

20

Available

This space is still available. Interested? verhuurmarkthal@BOEi.nl

west

0

22

Available

This space is still available. Interested? verhuurmarkthal@BOEi.nl

west

0

24

Freshland | Uw horecagroothandel!

Freshland koopt in via de veiling vandaar onze scherpe prijzen
Freshland heeft haar wortels in de Horeca liggen en weet als geen ander dat de kwaliteit van de versgroepen het succes bepaald. Dat noemen we “de kwaliteit die u uw gasten serveert”. Freshland wil daarin uitblinken. Om die reden is Freshland opgericht. Met zorgvuldig geselecteerde vers leveranciers wordt intensief samengewerkt. Kwaliteit, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid. Dat zijn de ingrediënten waarmee Freshland zich op de markt weet te onderscheiden. Onze afnemers zijn ook zeer divers en bevinden zich in alle opzichten van de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt.

Wij bieden een totaalassortiment voor iedere professionele ondernemer in Food en Non-Food. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar het beste van het beste en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. Bij Freshland staat het belang van de klant voorop. Een persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar gaan wij voor! Zoekt u een betrouwbare leverancier voor al uw producten dan verzorgen wij dat graag voor u.Kortom, Freshland kent legio voordelen voor ondernemers die kiezen voor de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Informeer eens meer over wat Freshland voor uw onderneming allemaal in petto heeft!

https://freshland.nl/

west

0

26

Freshland | Uw horecagroothandel!

Freshland koopt in via de veiling vandaar onze scherpe prijzen
Freshland heeft haar wortels in de Horeca liggen en weet als geen ander dat de kwaliteit van de versgroepen het succes bepaald. Dat noemen we “de kwaliteit die u uw gasten serveert”. Freshland wil daarin uitblinken. Om die reden is Freshland opgericht. Met zorgvuldig geselecteerde vers leveranciers wordt intensief samengewerkt. Kwaliteit, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid. Dat zijn de ingrediënten waarmee Freshland zich op de markt weet te onderscheiden. Onze afnemers zijn ook zeer divers en bevinden zich in alle opzichten van de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt.

Wij bieden een totaalassortiment voor iedere professionele ondernemer in Food en Non-Food. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar het beste van het beste en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. Bij Freshland staat het belang van de klant voorop. Een persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar gaan wij voor! Zoekt u een betrouwbare leverancier voor al uw producten dan verzorgen wij dat graag voor u.Kortom, Freshland kent legio voordelen voor ondernemers die kiezen voor de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Informeer eens meer over wat Freshland voor uw onderneming allemaal in petto heeft!

https://freshland.nl/

west

0

28

BOEi / Verhalenpakhuis

Het laatste pakhuis op de begane grond is in gebruik door BOEi, en kan ingezet worden voor maatschappelijke bijeenkomsten. Het streven is om hier een verhalenpakhuis te realiseren.

I III V VII IX XI XIII XV XXVII XIX XXI XXIII XXV XXVII II IV VI VIII X XII XIV XVI XVIII XX XXII XXIV XXVI XXVIII 1
57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 2

BEUK

VERD

K#

NAAM

west

2

78

Bouwmeesters

Bouwmeesters; the former architect, who could also carpenter and draw… Builders, they oversee monumental projects.

For an interview with Pim Boomgaard, one of the Bouwmeesters, click here.

west

2

79

BOEi

BOEi is eigenaar van de Centrale Markthal. Een non-profitorganisatie gericht op restauratie en herbestemming van cultureel erfgoed. BOEi geeft betekenisvolle plekken nieuwe betekenis.

Voor meer informatie, klik hier.

west

2

80

BOEi

BOEi is eigenaar van de Centrale Markthal. Een non-profitorganisatie gericht op restauratie en herbestemming van cultureel erfgoed. BOEi geeft betekenisvolle plekken nieuwe betekenis.

Voor meer informatie, klik hier.

west

2

81

Ingeborg Meijssen

Ingeborg Meijssen een textielmaker met oog voor patronen en texturen. Ik voel me instinctief aangetrokken tot natuurlijke materialen en kleuren. We lijken vergeten te zijn welke schoonheid de natuur ons geeft.

Het onderzoeken en analyseren van de oorsprong van materialen en textiel is een belangrijk onderdeel van mijn werk en creatieve proces.

Ingeborg Meijssen

west

2

82

Da Bounce

Da Bounce is a lifestyle. And it’s more than just music.

Wij nemen het publiek mee in de verschillende onderdelen van de lifestyle.
Samen vieren we Muziek, Stand Up Comedy, Film, Sport, Fashion, Storytelling en Media.
Da Bounce creëert onvergetelijke experience events en media concepten.

Voor meer informatie, klik hier.

west

2

83

Kumasi Drinks

The idea for Kumasi came about when Lars Gierveld and Jochem Pinxteren made a documentary about the cocoa industry in West Africa. They investigated why there is still so much poverty, child labour and deforestation in West Africa, and saw the dark side behind our chocolate. But they also looked at how things could be done differently. In a cocoa by-product, they saw and tasted a great opportunity.

Website Kumasi Drinks

west

2

84

Studio de l’Orme / Daniel Rosa Onderhoud / Mar G / Spaces, Places Sories Studio

Vijf creatieven in deze kamer, zij inspireren elkaar. Van weven tot het maken van violen, tot alles gemaakt en geverfd met zelfgekweekte kruiden.

west

2

85

Adinda Rensen

Voor haar keramieke muurobjecten haalde Adinda inspiratie uit de ornamentele vormentaal zoals wij die kennen uit de jaren 30 woningen: kroonlijsten, sierplinten, rozetten, glas in lood…

west

2

86

Milestone Creative

Inspiratie uit iedere hoek

Bij Milestone Creative is het onze missie om unieke en opwindende bedrijfsevenementen te organiseren die blijvende herinneringen creëren en tegelijkertijd de verwachtingen van elke bezoeker overtreffen. Wij streven ernaar om elke bijeenkomst te voorzien van een uniek en vernieuwend concept met opvallende en onderscheidende ontwerpen waarin wij elk detail uitwerken.

Wij streven ernaar een omgeving te creëren waarin de visies van onze klanten zich kunnen ontwikkelen, relaties kunnen ontstaan ​​en doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Maar bovenal willen we dat mensen en bedrijven zich op een positieve manier met elkaar verbinden. Door onze festivalgeïnspireerde kennis en expertise te combineren met gedetailleerde planning en concepten, willen we ervoor zorgen dat elk evenement een succesvolle indruk achterlaat bij alle aanwezigen.

MILESTONE CONCEPTING

west

2

87

MARIOSUPA

Mario Hounkanrin is illustrator en grafisch ontwerper, werkend in Amsterdam.
Als multidisciplinair grafisch ontwerper creëer ik boeiende en impactvolle visuele oplossingen voor verschillende projecten, variërend van motion graphics en webdesign tot huisstijlen en illustraties. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak heb ik een veelzijdige en flexibele stijl ontwikkeld die mijn passie voor kunst, mode en muziek weerspiegelt.

Ik begon mijn carrière in Frankrijk, waar ik werkte voor ELLE magazine en mede-oprichter was van NOMOON, een creatief bureau dat motion graphics en ontwerpprojecten produceerde voor high-profile merken. In 2014 verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik bleef werken als freelance illustrator en motion graphic designer en samenwerkte met klanten als Warenhaus en Parties Prenantes. In 2021 was ik medeoprichter van Aiyé Clothing, een duurzaam en ethisch modemerk dat de Afrikaanse cultuur en erfgoed viert. Mijn missie is om mijn vaardigheden en creativiteit te gebruiken om betekenisvolle boodschappen over te brengen en positieve verandering te inspireren.

MARIOSUPA

west

2

88

MANN – Content Strategy and Design

MANN is opgericht door Stephan Petermann en Marieke van den Heuvel. Met een achtergrond in architectuur, design en onderzoek is MANN een ervaren hands-on concept- en contentontwikkelaar die in staat is om ideeën om te zetten in boeiende ontwerpen en innovatieve strategieën. De interdisciplinaire achtergrond van MANN zorgt voor expertise binnen en buiten de gebouwde omgeving, waaronder de voedsel- en landbouwsector, cultuur, vastgoed en politiek.

MANN heeft tentoonstellingsontwerpen gemaakt voor gerenommeerde instellingen zoals het S.R. Guggenheim Museum in New York, het Van Gogh Museum in Amsterdam en de Biënnale van Venetië. Hun werk is erkend door de New York Times, The Economist, Financial Times en diverse architectuur- en designmedia zoals Wallpaper, Dezeen en Archdaily.

MANN heeft hands-on masterplannen en strategieën ontwikkeld voor culturele en financiële instellingen en bedrijven. MANN werkt voor bedrijven, publieke instellingen en stichtingen die op zoek zijn naar frisse en overtuigende inzichten in hun activiteiten, ontwikkeling, geschiedenis en toekomst.

MANN OFFICE

west

2

89

William Hazel, zangdocent en vocaltrainer

William begon in het plaatselijke jeugdkoor met piano spelen, waar hij later ook solo ging zingen.
Vanaf zijn 13de volgde hij klassieke pianolessen en heeft hiermee de 5de graads (voorbereiding Conservatorium) behaald.
Tevens heeft hij aan het Sauter piano Concours meegedaan en heeft hij tussen 2000 en 2002 in Joop van den Ende theaterproducties gespeeld.

Na afronding van zijn studie (P&A) werkte William lange tijd voor de televisie.
Omdat muziek hem in het bloed zit, heeft hij dit toch weer opgepakt.
In de loop der jaren heeft hij les gehad van o.a. Anne Evers, Jimmy Hutchkinson en Kim Sutherland.
Sinds 2008 verdiept hij zich in EVTS (Advanced Level) van Jo Estill en CVT van Cathrine Sadolin.
Momenteel rondt hij de 3 years S/Teacher Diploma Course af aan het Complete Vocal Institute in Denemarken.

Sinds 2012 is William bij VVFLEX actief als zangdocent en vocaltrainer.
Trainingen en workshops worden verzorgd in groepssessies, waaronder de “Freedom of Voice – singing & vocal classes” in Almere en Amsterdam, maar uiteraard is het ook mogelijk om individueel les te volgen.
Verder verzorgt hij workshops voor gevorderde zangers en biedt hij coaching aan opkomende artiesten en is hij veelal actief voor opdrachten in het buitenland.

west

2

90

Carla Peters | The Table Store

The Table Amsterdam is gestart door Carla Peters en Stephan Zeijlemaker in 2019. Carla heeft als ontwerper jarenlang nauw samengewerkt met makers in verre landen. Stephan heeft als duurzaam ondernemer zijn sporen verdiend met het opzetten van een duurzaam beddengoed merk.

Sinds medio 2023 valt The Table Amsterdam onder Clip Quality Brands. Dit familiebedrijf is opgericht in 1984 waarbij Björn en Ruchama Bakker de tweede generatie zijn die het bedrijf voortzetten.

Bij Clip geloven we dat mensen het gelukkigst zijn op een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Wanneer je weet dat een product eerlijk is gemaakt, kun je er meer van genieten. Daarom kiezen we altijd voor duurzame relaties en stellen hoge eisen aan onze leveranciers. The Table Amsterdam sluit hier volledig bij aan.

Bij The Table ontwerpen en maken we alles wat je nodig hebt voor een mooi gedekte tafel, waar je lekker aan kunt eten, praten, lachen en soms, huilen. Met je gezin, met je vrienden, met je familie.

https://www.thetable.store/ons-verhaal.html

west

2

91

Weijnschenk – De Circulaire Wijnrevolutie

Weijnschenk importeert biologische Franse wijn die vervolgens efficiënt naar Nederland wordt getransporteerd. Hier vullen wij de wijnen zelf af in herbruikbare flessen. Na retour worden onze flessen professioneel gereinigd en opnieuw afgevuld, klaar voor een tweede leven.

Duurzaam genieten
Onze flessen eindigen niet in de glasbak, maar worden na grondig reinigen door ons weer afgevuld met kakelverse wijn. Zo verminderen we samen de ecologische voetafdruk van de wijnindustrie.

Direct van de bron
Wij onderhouden directe contacten met kleine biologische wijnboeren uit heel Europa.
Onze wijn komt dus rechtstreeks van de wijngaard naar jouw glas – duurzaamheid was nog nooit zó lekker!

Proef de toekomst
Door te kiezen voor ons duurzame wijnconcept, draag je bij aan een betere wereld. Proef, deel en geniet van wijn op een manier die niet alleen goed is voor je smaakpapillen, maar ook voor de planeet.

Website Weijnschenk.

97 98 99 100 101 102 103 108 113 114 115 116 117 118 119 122 123 124 125 126 127 128 133 138 139 140 141 142 143 144 3

BEUK

VERD

K#

NAAM

west

3

122

Kunstenares Simone Hoàng

Simone Hoàng (1982) groeide op tussen twee culturen. Op haar veertiende toog ze uit moederland Vietnam naar haar nieuwe thuisland Nederland. De verstrekkende ambivalentie die dat met zich meebrengt in haar leven, is een belangrijke thematiek in haar kunstpraktijk gaan vormen. Ongetwijfeld heeft deze dubbele culturele indentiteit er toe bijgedragen dat
Hoàng – als kunstenaar – kritisch onderzoekt hoe stereotype kijkpatronen en rechtlijnige denkbeelden tot stand komen. Ze becommentarieert dit door er alternatieve, of zelfs omgekeerde modellen tegenover te stellen.

Hoàng herinnert ons aan het gemak waarmee we in vastgeroeste kijk- en denkreflexen kunnen vervallen. Dit stelt haar in de gelegenheid een persoonlijk verhaal met een universele dimensie over te kunnen brengen. Zij ondergraaft op speelse en tegelijk analytische manier de ongeschreven regels van ons bestaan en geeft ons te denken over haar onderliggend construct.

Simone Hoàng

website Simone Hoàng

west

3

123

Scape Agency

Scape Agency ontwikkelt en levert inspirerende- en artistieke visies, slimme strategieën en geïntegreerde ontwerpen voor de wereld van morgen.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

124

The Bamboovement

Bamboovement is een beweging die mensen inspireert om hoogwaardige verzorgingsproducten te kiezen die de wereld beschermen. Producten die staan in harmonie met de natuur.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

125

Sommalife

Systemische herstructurering van de toeleveringsketen van karité

Meer dan 16 miljoen kleine boerinnen zijn betrokken bij de productie van ruwe karitégrondstoffen in West-Afrika voor wereldwijde voedsel- en cosmeticafabrikanten. Deze vrouwen vormen de ruggengraat van miljarden dollars aan inkomsten, maar toch leven ze in armoede, met minder dan $2 per dag.

Welkom bij Sommalife, een sociale onderneming die moderne technologie gebruikt om een duurzaam inkomen en impact te creëren in plattelandsgemeenschappen. Wij zetten ons in voor een toekomst waarin plattelandsvrouwen het inkomen en de beloning krijgen die ze verdienen voor de waarde die ze creëren. Onze visie is om de kloof tussen belanghebbenden in de karité-waardeketen te dichten en transparantie en traceerbaarheid te garanderen.

https://sommalife.com/

west

3

126

Charlotte Kleyn

Charlotte Kleyn schrijft als culinair schrijfster voor verschillende dag-, week- en maandbladen. Naast dat ze diverse boeken heeft geschreven is zo ook historica, spreker en gids.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

127

STUDIO MAUD VAN ROSSUM

Studio Maud van Rossum is een studio voor grafische vormgeving en is gevestigd in Amsterdam. De studio heeft een op de inhoud gerichte aanpak. Opdrachtgever en onderwerp staan centraal in het zoeken naar de ideale vorm voor een project. De vormgeving is ingetogen, secuur en dienstbaar waarbij typografie de leidende draad vormt. Creativiteit gaat hand in hand met een praktische inslag. Niet alleen vormgeving, maar ook tekstredactie, beeldredactie, materialisering, planning en productie worden met zorg aangepakt. Studio Maud van Rossum is gespecialiseerd in het vormgeven van boeken. Ook ontwerpt de studio huisstijlen, flyers, brochures, magazines, exposities en postzegels.

website: Maud van Rossum

west

3

128

Elferro

Restauratie en conservering van monumentale stalen ramen, zoals de stalen ramen in de Centrale Markthal.

AMBACHT

Vanuit een passie voor het oude ambacht van begin vorige eeuw restaureren wij (jonge) monumentale ijzerwerken. De toegepaste technieken van de eerste helft van de vorige eeuw waren veelzijdig, creatief en vooruitstrevend. Die diversiteit maakt het restaureren van jonge monumentale ijzerwerken zo boeiend. Vooral stalen ramen…

Het restaureren, repareren en ook het bijstellen, afstellen en onderhouden van stalen ramen is een kunst! Wij beheersen die kunst tot in de puntjes, met toegesneden oplossingen gaan we deze restauratie -vraagstukken te lijf.

CONSERVERING

De levensduur van monumentale ijzerwerken valt en staat met een goede conservering. Wij benaderen iedere restauratie en ieder vraagstuk vanuit de conservering, door duurzaam te conserveren worden de toekomstige kosten van het onderhoud laag gehouden en gaat het een leven lang mee.

ELFERRO

We zijn NACE (level 2) gecertificeerd en mogen op hoog niveau coating-inspecties uitvoeren.

VERLEDEN, HEDEN en TOEKOMST zijn en blijven met elkaar verbonden.

west

3

133

Elferro

Restauratie en conservering van monumentale stalen ramen, zoals de stalen ramen in de Centrale Markthal.

AMBACHT

Vanuit een passie voor het oude ambacht van begin vorige eeuw restaureren wij (jonge) monumentale ijzerwerken. De toegepaste technieken van de eerste helft van de vorige eeuw waren veelzijdig, creatief en vooruitstrevend. Die diversiteit maakt het restaureren van jonge monumentale ijzerwerken zo boeiend. Vooral stalen ramen…

Het restaureren, repareren en ook het bijstellen, afstellen en onderhouden van stalen ramen is een kunst! Wij beheersen die kunst tot in de puntjes, met toegesneden oplossingen gaan we deze restauratie -vraagstukken te lijf.

CONSERVERING

De levensduur van monumentale ijzerwerken valt en staat met een goede conservering. Wij benaderen iedere restauratie en ieder vraagstuk vanuit de conservering, door duurzaam te conserveren worden de toekomstige kosten van het onderhoud laag gehouden en gaat het een leven lang mee.

ELFERRO

We zijn NACE (level 2) gecertificeerd en mogen op hoog niveau coating-inspecties uitvoeren.

VERLEDEN, HEDEN en TOEKOMST zijn en blijven met elkaar verbonden.

west

3

138

Ill go rhythms

Mijn naam is Job. Ik ben een muziekproducer uit Amsterdam die op maat componeert, creatieve richting geeft, projectmanagement doet, sounddesign maakt en les geeft.

Met muziek als voertaal, een divers muzikaal netwerk en 8 jaar ervaring ben ik het meest in mijn element als ik mensen kan helpen de juiste sound te vinden voor hun project.

Of je nu een sterke muzikale visie hebt die uitgevoerd moet worden, of op zoek bent naar een muzikale vonk om je project te laten ontbranden – voel je vrij om contact op te nemen – ik help je graag!

website Ill go rhythms

west

3

139

Atelier Soil

Handgemaakte lederwaren uit Turkije.

west

3

140

Finch Buildings

Finch Buildings werkt aan een toekomst waarin gebouwen een oplossing zijn voor het klimaat probleem. Gebouwen die modulair zijn ontwikkeld en zich aan kunnen passen naar soorten omgeving en omstandigheden.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

141

Finch Buildings

Finch Buildings werkt aan een toekomst waarin gebouwen een oplossing zijn voor het klimaat probleem. Gebouwen die modulair zijn ontwikkeld en zich aan kunnen passen naar soorten omgeving en omstandigheden.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

142

Finch Buildings

Finch Buildings werkt aan een toekomst waarin gebouwen een oplossing zijn voor het klimaat probleem. Gebouwen die modulair zijn ontwikkeld en zich aan kunnen passen naar soorten omgeving en omstandigheden.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

143

Finch Buildings

Finch Buildings werkt aan een toekomst waarin gebouwen een oplossing zijn voor het klimaat probleem. Gebouwen die modulair zijn ontwikkeld en zich aan kunnen passen naar soorten omgeving en omstandigheden.

Voor meer informatie, klik hier.

west

3

144

Finch Buildings

Finch Buildings werkt aan een toekomst waarin gebouwen een oplossing zijn voor het klimaat probleem. Gebouwen die modulair zijn ontwikkeld en zich aan kunnen passen naar soorten omgeving en omstandigheden.

Voor meer informatie, klik hier.