PROGRAMMA

MARKT KABAAL – SOULTRASH, ANAS SOUDFA

MARKT KABAAL – SOULTRASH, ANAS SOUDFA


mei 12, 2023 7:00 pm

 -  13, 3:00 am


Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Met deze editie:

SOULTRASH
SoulTrash is het prijswinnende HipHop collectief uit het alsmaar bloeiende Amsterdam Zuidoost.
De 6 koppige multidisciplinaire formatie is begonnen als een workshop produceren en groeide binnen een korte tijd uit tot een live act die het geluid van de Bijlmer anno nu op hoge energieke wijze op het podium brengt.
“ER IS GEEN FISSA, ALS EEN ST FISSA”

ANAS SOUDFA
Anas Soudfa is een zanger, componist en songwriter uit Amsterdam. Op een vroege leeftijd is hij begonnen met zingen. Toen Anas op een jonge leeftijd van Marokko naar Nederland kwam, kwam hij in aanraking en werkte hij samen met verschillende muzikanten uit verschillende muziekstijlen zoals funk, pop, reggae en jazz die zijn Arab-Andalusian en Rai muziek heeft beïnvloed en verrijkt.

MORE TBA

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.
Boek je tickets snel, want met zo’n feestje weet je het wel.

Onze Punta Prima Pizza-chefs zorgen ook deze editie voor een betaalbare pizza uit onze steen oven.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only