PROGRAMMA

MARKT KABAAL – MARATHON EP RELEASE

MARKT KABAAL – MARATHON EP RELEASE


mei 25, 2023 8:00 pm

 -  26, 3:00 am


Live sensatie Marathon released hun EP tijdens Markt Kabaal in Markt Centraal en ze nodigen de vetste bands uit!

Zo nu en dan vinden wij het veel te stil in onze hal. Dan roept onze ruige ruimte om een shot muzikaal kabaal in Markt Centraal! En dus verzamelen wij de lekkerste bands; beginnend of gearriveerd, van reggae via punk tot hiphop, uit Amsterdam en soms van elders. Die zetten wij dan op het menu, zodat ze op onze prachtige podia of juist in de diepste krochten van het monument live voor jullie kunnen knallen. Uiteraard onder het genot van onweerstaanbaar lekker eten en een onmisbaar drankje. Want een gezonde dosis Markt Kabaal voedt lijf en leden van allemaal!

Marathon
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen.
Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun
generatie steeds vaker op moet zitten. Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens in Paradiso en op Welcome to the Village en Grauzone. Zowel KINK als 3voor12 benoemden Marathon tot een van hun talenten voor 2023. Na een bomvolle Popronde en een top-10 notering op Noorderslag, maakt Marathon zich nu klaar voor de
festivalzomer en de release van hun debuut-EP in mei 2023 tijdens Markt Kabaal!

Other bands TBA

Onze Punta Prima Pizza-chefs zorgen ook deze editie voor een betaalbare pizza uit onze steenoven.

Dus: Boek je tickets snel, want met zo’n feestje weet je het wel!

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Tot middernacht pendelt het treintje heen en weer om je op te pikken.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only