ROUTE

ACCESSIBILITY

Toegang tot de Centralemarkthal is op dit moment alleen nog mogelijk via de hoofdpoort van het Food Center aan de Jan van Galenstraat.

OPENBAAR VERVOER
Neem vanaf het Centraal Station Amsterdam bus 18 (elke 9 minuten) en stap uit na 9 haltes bij de halte Markthallen. Loop vanaf deze halte voorbij de bewaking, als u bent aangemeld zullen zij u doorgang verlenen en kunt u verder lopen tot aan het mooie oude gebouw; de Centrale Markthal.

FIETS
Sneller is het om een huurfiets te nemen vanaf het centraal station, fiets dan tot aan de Rozengracht over de Singel of over een van de grachten. Neem de Leliegracht richting de Jordaan en rij via de Bloemgracht richting Amsterdam West. Blijf alsmaar rechtdoor rijden totdat je rechts de bewaakte ingang van de Centrale Markthal ziet. Als u bent aangemeld, zal u tot het terrein worden toegelaten. En fiets u door tot aan het mooie oude gebouw.
U zult aan beide kanten van het gebouw een ingang vinden.

AUTO
Vanaf de Ring A10: neem afslag S105 en rij richting Centrum via de Jan van Galenstraat, rij tot aan nummer 4 aan uw linkerhand. Sla linksaf het terrein op van de Centrale Markthal. Meld u bij de bewaking, als u bent aangemeld, zal u tot het terrein worden toegelaten.


Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S105, rij via de Jan van Galenstraat richting centrum. OP nummer 4 links bevind zich de ingang van de Centrale Markthal. Meld u bij de bewaking, als u bent aangemeld, zal u tot het terrein worden toegelaten. Je kunt op het terrein gratis parkeren.

Centrake Markthal Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 186 | 1051 LJ | Amsterdam